Stichting Children Sponsership

Berichten

Mia Cox

Initiatiefneemster India projecten Mia Cox overleden op 20 december 2015

Vanita D'souza

Vanita d’Souza is een van de vele kinderen die dankzij onze donaties een betere toekomst kon opbouwen. Zij bracht samen met man en zoontje een bezoek aan Dick en Paula Vermeer in Nunhem. Zie foto’s van dit bezoek in de fotogallerij (Link).

50 JARIG BESTAAN

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de stichting is in de De Limburger van 28 juli een mooi artikel verschenen. De oproep voor nieuwe sponsoren heeft zijn vruchten afgeworpen. School als wapen tegen armoede .

Stichting Blauw

Stichting Blauw ondersteunt Stichting Children Sponsorship. Stichting Blauw opgericht door politiemensen uit Midden Limburg bestaat nu 18 jaar en ondersteunt kind gerelateerde projecten die gericht zijn op kansarme kinderen. http://www.stichtingblauw.nl

Reis Dick en Paula

Dick en Paula Vermeer zijn eind 2016 op bezoek geweest bij onze projecten in India om te kijken naar de resultaten van onze ondersteuning. Ze werden bijzonderlijk hartelijk ontvangen en rondgeleid bij de verschillende projecten. Er is al veel bereikt, maar duidelijk is dat er nog veel kan verbeteren. Foto's van het bezoek zijn te zien bij de verschillende projecten op de site. Tijdens het bezoek in Vyara werden Paula en Dick op 12 december i.v.m. hun 50 jarig huwelijk, opnieuw in de echt verbonden door hun vriend Albert Menezes sj. We genoten ook van een heerlijke gezamenlijke maaltijd. Na onze reis werden we op vliegveld Düsseldorf verrast door enkele goede vrienden. (Einde reis)

Boarding scholen

We ontvingen achtergond informatie van de boardingscholen in Chhota Udepur en Vyara. Informatie over hun scholingsactiviteiten.

Missiepost Mahad

We ontvingen bericht van de missiepost Mahad over hun werkzaamheden.

Help ons helpen

Ieder kind verdient het om onder goede omstandigheden op te groeien en zich te ontwikkelen. Help ons helpen. Elke donatie van klein tot groot helpt. Voor 0,40 per dag kan een kind in India naar school.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!