Stichting Children Sponsership

Financiën & ANBI

  • Home / Financiën & ANBI

Financiën & ANBI

Onze Stichting is door de belastingdienst erkend als goede doelen stichting ANBI onder nummer 8140.87.656 
Onze Stichting neemt haar verantwoordelijkheid t.a.v. correcte administratieve en financiële afwikkeling.
Jaarlijks worden onze stukken gecontroleerd door een accountant.
Het financieel jaaroverzicht wordt de sponsors toegezonden.

FINANCIEEL JAAROVERZICHTEN

Overzicht 2019 & 2020

Overzicht 2020 & 2021

Overzicht 2021 & 20222

INFORMATIE OVER ANBI

Als u vastlegt dat u minstens vijf jaar, jaarlijks een bedrag aan een goed doel zult schenken, dan geldt er geen drempel bij de aftrek van uw gift. U mag dan het hele bedrag als gift op uw aangifte opvoeren. Het goede doel moet dan wel door de belastingdienst zijn erkend als Algemeen Beogende Instelling (ANBI)

Vanaf 1 januari 2014 is een notariële akte voor dergelijke schenkingen niet meer verplicht. U kunt uw gift dan zelf vastleggen in een overeenkomst. Eén exemplaar van de overeenkomst houd u zelf. Het andere stuurt u naar het goede doel. U kunt de overeenkomst zelf opstellen, maar de Belastingdienst heeft een model op haar site staan Formulier belastingdienst. Als u dit gebruikt weet u zeker dat u alle noodzakelijke gegevens heeft vermeld. De overeenkomst stopt bij overlijden.

Beloningsbeleid

De bestuursleden en andere vrijwilligers van de Stichting Children Sponsorship ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Hierdoor wordt gegarandeerd dat alle ontvangen gelden voor de volle 100% ten goede komen aan ons doel en aan dat van de Lourdes Society.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!